Rang lista NFG čije će projekti biti finansirani u okviru programa Mladi su zakon 2014

U skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade, Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa Resurs centrima po okruzima Srbije i ove godine u okviru programa MLADI SU ZAKON pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama da kroz realizaciju omladinskih projekata podstiču aktivizam, volonterizam i humanost u svojim lokalnim zajednicama.

Imajući u vidu ulogu i ogroman doprinos omladine u svim aktivnostima Republike Srbije u  pomoći stanovništvu i područjima ugroženim majskim poplavama, kao i nastojanje Ministarstva omladine i sporta da u saradnji sa partnerima i mladima pruži svoj doprinos u sanaciji, podsticanju aktivizma, volonterizma i humanosti kod mladih, svaki omladinski projekat je humanitarnog karaktera i na neki način usmeren na područja pogođena poplavama.

Komisija Resurs centra za Raški okrug, sastavljena od predstavnika Resurs centra, udruženja, kancelarija za mlade i medija iz Raškog okruga donela je odluku da na osnovu pristiglih predloga omladinskih volonterskih projekata odabere dole navedene volonterske projekte koji će biti finansirani i realizovani u periodu 12. avgust – 1. novembar 2014. godine. 

RANG LISTA ODOBRENIH PROJEKATA 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *