Beogradski sajam mladih 2016 – Tvoja šansa!

U Beogradu će se 4. i 5. marta u prostorijama hotela Metropol Palace održati Belgrade Youth Fair, najveći događaj za mlade, koji će okupiti najbolje kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji.

Program manifestacije trajaće od 11 do 19 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama.

Centar za razvojnu politiku i saradnju  je zvanična partnerska organizacija ovom događaju.

Studentima i srednjoškolcima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština.
Studenti već sada mogu da šalju svoje radne biografije na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

U okviru događaja, srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača i da na osnovu interakcije sa njima dođu do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

Ova manifestacija vam pruža:
– direktno komuniciranje sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji
– dobijanje mogućnosti za praksu ili zaposlenje
– način da se zaposlite na željenoj poziciji
– korisne informacije iz prve ruke
– dobijanje sertifikata i brojnih poklona

Svoje mesto na Belgrade Youth Fair-u možete rezervisati putem sledećeg linka: http://youthfair.rs/prijavi-se/