Zaposli se

 Capture9
 

Kako se svakodnevno susrećemo sa sve većim poslovnim izazovima potrebni su nam kvalifikovani iskusni saradnici kao i kvalifikovani saradnici bez iskustva. Centar za razvojnu politiku i saradnju ceni ambiciozne, dosledne i vredne saradnike, koji dobro rade u timu i koji su motivisani da ostvaruju postavljene ciljeve. Zauzvrat, CRPS nudi rad u dinamičnom okruženju, adekvatnu nagradu, mogućnost napredovanja i stalnog usavršavanja.

Ne samo da je za ostvarivanje naše misije i ciljeva neophodno da naši zaposleni budu obrazovani i osposobljeni za rad u određenim oblastima, već je ključno da oni svakodnevno u praksi sprovode vrednosti i poslovnu filozofiju centra.

Od naših zaposlenih očekujemo da imaju izvrsne tehničke i profesionalne veštine, ali i da poseduju najviše standarde po pitanju ličnog integriteta i etičkih vrednosti. CRPS podržava transparentnu komunikaciju između zaposlenih na svim nivoima i prema svim zaposlenim se odnosi sa poštovanjem i ravnopravno. Timski rad i pozitivno radno okruženje su karakteristike CRPSa.

Naša kultura podrazumeva da pristupanje CRPS timu predstavlja početak kontinuiranog procesa učenja i razvoja. Time svaki zaposleni  ima priliku za profesionalni razvoj i izgradnju uspešne karijere u okviru organizacije. Ponosni smo što smo organizacija koja u okviru svog sistema razvija i promoviše menadžere/lidere.

[accordion open=”2″]
[accordion-item title=”Zaposlenje “]Ukoliko želite da budete deo uspešnog i ambicioznog CRPS tima, pošaljite svoju biografiju. Molimo Vas popunite formu Biografija (Personal_History_Form_CRPS) na engleskom jeziku i pošaljite na office@crps.org.rs Osoba zadužena za radne pozicije će vas kontaktirati i uputiti u dalju proceduru. [/accordion-item]
[accordion-item title=”Konkurs”]Trenutno nemamo slobodnih radnih pozicija[/accordion-item]

[/accordion]